Påskens första löptur


Jag började dagen med att dra på mig mina löpartights och ge mig ut i det regniga Göteborg. På något sätt är det ännu skönare att springa när det är dåligt väder för då känner man att man gjort något bra med dagen trots det trista vädret och kan sedan slappna av.

Nu skall jag även köra lite träning med vikter här hemma då jag och min rehabläkare nu lagt ett nytt program för att sedan utvärdera om jag tagit mig framåt om 14 dagar.

Jag har inte funnit den rätta energin den sista tiden när jag förstått på allvar att något är fel, när jag går upp ett par kilo på en månad utan förklaring! Det är inte kul! Om jag åtminstone vräkt i mig godis och god mat så hade det funnits en godtagbar ursäkt!

IMG_4682

I nästa vecka skall jag äntligen till läkaren föratt reda ut detta och jag tror att min energi på allvar kommer tillbaka då. Just nu är det bara disciplin som gäller för att träna utan resultat det är väldigt tungt.

Hur som helst så är det bara ”enträgen som vinner” just nu. Påsken blir ingen särskild för mig för jag tänker inte äta vare sig påskägg eller något annat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.