Traditionell invägnings måndag!


Då var det måndag igen. Denna vecka skall jag köra lika tufft som förra. Jag måste förlora några kilo fett för att på allvar bygga lite mer muskler. Jag håller mig strikt till vad jag skall äta och kontrollerar att jag får i mig mindre kalorier än jag gör av med.

Jag har också min kära Apple Watch till hjälp. Det är en av få teknikprodukter som jag köpt som jag verkligen älskar. Den räknar alla steg och kilometer samt hur många kalorier jag gör av med. Den håller reda på min puls och den tar tiden när jag springer och som om inte det vore nog så spelar den också musik för mig utan att jag behöver bära med mig Iphone.

När man tränar ställer man in vilken typ av träning man utför så att den räknar rätt. Men förutom det så räknar den varje steg jag tar under dagen. Dessutom slipper jag bandet runt bröstet som jag tidigare hade till min pulsklocka för att kunna ta pulsen. Nu tar den pulsen på handleden. Perfekt. Förutom det så har den massor av funktioner!! Funderar ni på en Apple Watch så är jag den första att rekommendera den.

Veckan har gått bra. Viktnedgången har funkat. Jag har gått ner 0,8 kg och känner mig mer än nöjd med det. Har även minskat några centimeter och tänker fortsätta i detta flow!

IMG_3764

Jag publicerade min matsedel för veckan i går och även min armhävningsplan som slutar med att jag kan göra 50 armhävningar i en rad om tre veckor. Ni kan hänga på men då måste ni börja från början och det inlägget hittar ni HÄR

Tänk nu på att om ni skulle äta något som ni inte borde en dag. Strunta i det och kör på. Vi klarar detta. Jag känner mig väldigt positiv precis som förra måndagen så jag tror att denna veckan kommer bli jättebra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.