Träning


Nu de sista dagarna så blir det mycket om träning, och hela veckan som jag är nere på Playitas så blir det naturligtvis att jag kommer att blogga om anläggningen och hur träningen går.

Idag har det varit en bra dag i butiken med många trevliga kunder och vi har sålt en hel del kuddar. Det är väl precis som med mig, att alla börjar längta efter vår extra mycket när solen skiner. Här i Göteborg är det jättefint väder men det blåser rejält. När jag kom hem så drog jag på mig mina träningskläder för en löprunda, jag måste ju träna lite lagom mycket nu inför veckan som kommer bli mycket intensiv. Sprang en runda på 5 km med en kilometer tid på 6,04 i total motvind (kändes som jag stod still vissa bitar). Kände mig mycket nöjd för det innebär att jag sprang snabbare än förra lördagen trots den starka vinden (jag inser att tiden fortfarande är dålig, men jag blir ju bättre och bättre). Jag har en ovana att alltid tävla med mig själv.

I går kväll köpte jag mig ett par nya jogging-skor som jag skall ta med och använda sparsamt, jag har ju mina gamla som fortfarande funkar bra, men under en sådan vecka är det bra att ha något att byta med, förutom mina spinning-skor då för spinning-passen då förstås!  

DSC00308

 

Skorna ovan kommer från Asics och kostade 1599 kr. Mina gamla skor är av samma märke tycker att de gör bäst skor, det är ju superviktig med bra skor när man springer. Väskan i bakgrunden kommer naturligtvis från Designers Guild och är perfekt handbagage- eller weekend väska.

Mina spinningskor kommer från Shimano

DSC00309 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.