Träningskläder och packning


Mittemellan upplevelsen med Casall var jag iväg och skulle köpa lite fler träningsset eftersom jag behöver en del inför resan. Tänkte jag skulle visa upp dom här, då jag aldrig tidigare har köpt detta märke, men eftersom jag behöver en del så tänkte jag att det kan vara roligt och testa.

Så det blev lite färgglada kläder som jag tänkte passade bra ihop med solen.. 🙂 Dessutom passar dom ju naturligtvis superbra med mitt nya Casall som jag åkte iväg och köpt direkt när Sara på Casall hade tagit kontakt med mig. Synd bara att dom inte hade den supersnygga BH:n i samma färg med band i turkost och Casall skrivet i turkost över bröstet. Har letat efter den på fler ställen men inte hittat. Så om någon vet var dom har den så säg till! BH:arna går inte att jämföra med Casall, då menar jag stödmässigt, men jag tänke att jag kan använda dom vid joga och spinning där man inte behöver samma stöd just där, vid löpning däremot så måste det bli Casall.

DSC00206

Detaljbild nedan

DSC00211

Men man känner ju en klar skilland i kvalitet mellan Casall och SOC, men det skall bli roligt att testa nu.

DSC00205 DSC00209 DSC00208

Som ett litet plus till SOC så måste jag säga att dom satt supersnyggt, men jag blev väl kär i färgerna som talade till mig. 🙂

Köpte 2 par byxor där jag kan kombinera alla toppar för båda byxorna har färgerna limegul och rosa i sig!!

DSC00214 DSC00213 DSC00212

Sen har jag dom supersnygga tightsen som Sara skickade till mig som sitter som en smäck och kvalitetsmässigt så känner man skilland när man tar i dom.

DSC00236

Sen har jag dom 3 set jag köpte när jag bloggade om Casall byxorna och dom 3 set kommer från Nike, så det blir roligt att jämföra.

träningskit

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.