Träning


Har nu varit ute och sprungit tre dagar i följd, igår sprang jag 4 km. Jag tycker det känns bätte och bättre och igår kunde jag ta bort en av undertröjorna jag haft, det vill säga det börjas kännas att vi går mot varmare tider. Dom fodrade träningsbyxorna får dock hänga med ett tag till!

Igår fick jag en bekräftelse av Bokus att boken skickats igår och att den borde komma i brevlådan idag, eller till utlämningsstället! Boken jag pratar om är så klart ”Kom i Form på 30 dagar” med Laila Bagge!! Skall bli jätteroligt att följa denna, även om jag har siktet inställt så är det alltid roligt att följa någon och speciellt Laila som har en sund metod. Just nu tycker jag att övervägande mängden LCHF anhängare är alldeles för stor. Hur man än bär sig åt så handlar det om att göra av med mer än man stoppar i sig om man vill gå ned i vikt! Det gäller också att kunna hålla sig till detta när man nått sin idealvikt.

Jag vet att boken nu finns att köpa i bokhandeln så för er som ännu inte köpt någon bok och vill vara med! Jag vet också att Laila Bagge´s bok ligger 1:a på ”mest sålda bok” på Bokus. Roligt!! 

untitled

Ja en sak är i alla fall säker, det finns inga genvägar utan det är bara att börja träna! Tänk på att man skall börja i sin egen takt, man bränner massor av kalorier om man går ut och Powerwalkar, men det finns inga genvägar, utan man måste verkligen gå i snabb takt. Gå i 40 minuter så fort ni kan första gången och så gör detta i alla fall 4 ggr i veckan. En annan sak,strunta i hur ni ser ut när vi går i snabb takt, det gör väl inget om folk tittar! Skit i det! Sväng med armarna så mycket ni kan då tränar ni armarna också. Gå ut och powerwalka utan att ens fundera på att börja springa! Sen en sak till, se till att äta frukost!! Havregrynsgröt är perfekt start på dagen och enkelt och snabbt att få i sig!

DSC00822

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.