Träning för glatta livet!


Träning ja, det kan i bland tyckas att jag inte tränar alls. I bland blir det så att det är mer fokus på andra områden så det är en sanning med modifikation. Jag tränar faktiskt mer eller mindre dagligen och jag kör uteslutande promenader just nu. Dels för att jag har lite problem med nacken och dels för att jag behöver hitta det där flytet.

Jag har nämligen bestämt mig för att börja köra styrketräning igen, men jag måste bara hitta en rytm som funkar för mig och mitt jobb just nu eftersom jag lägger otroligt mycket fokus på just jobbet. Det betyder långa dagar och någonstans så måste jag få tiden att gå i hop.

Så just nu håller jag på att ”lägga pussel” för att få ihop alla bitar. Jag kommer börja lite försiktigt för jag tror att mitt ”ont i nacken” kan hänga i hop med att jag inte längre styrketränar. Så jag har tänkt att lägga kanske 3 dagar i veckan på just styrketräning men jag vet av erfarenhet att när det är sommar kan det vara svårt att ta sig in på gymmet för det finns annat som ”drar”. Därför försöker jag få ihop en plan som inte bara funkar i teorin utan också i praktiken!

Hoppas ni får en fin måndag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.