Träning och att resonera med sig själv…


Redan i förgår började jag känna mig trött. Denna vecka har inte gått riktigt som planerat och med ens blir det tungt. Jag måste äta bra för att att ha energi för att träna och när vi har haft byggare här sent på kvällarna har allting blivit lite upp och ner.

Jag har inte fått mat i mig i tid, jag har promenerat mina kära små hundar direkt efter träningen och i går kände jag mig extremt trött. Som tur var hade jag en planerad träningsfri dag i går. Vaknade tidigt i morse och kände mig ungefär som om jag håller på att bli sjuk men packade ändå min träningsväska!

I dag på eftermiddagen när det började närma sig träningen så började jag resonera med mig själv hur jag skulle göra. Kände att jag helst av allt skulle vilja gå hem och lägga mig.

Träning3

Jag började då resonera med mig själv att jag måste hålla min plan. Att det är viktigare än något annat för att inte hamna ur fas. Att det är bättre att jag faktiskt går till gymmet och gör lite annorlunda övningar, kanske rent av bara gör lite löpning och ser hur det känns. Känns det inte bra, resonerade jag, så går jag hem och känner jag mig ok så kan jag istället göra lite alternativa övningar som känns roligare.

Jag kom till gymmet började med att gå på löpbandet, började så småningom springa och efter 30 minuter bestämde jag mig i stället för att köra alternativa övningar för överkropp än det som jag egentligen skulle ha tränat i dag. Så det blev TRX med rygg, biceps, triceps och bröst. Sedan gjorde jag två andra övningar för axlar. Blev ett riktigt superpass. Körde TRX övningarna utan vila mellan varje muskelgrupp men vilade när jag gjort alla fyra övningarna. Gjorde 3 set körde sedan 3 set med axelövningar och gick sedan tillbaka och körde samma 3 set på TRX.

Det blev ett riktigt bra pass med bra pump i mina muskler och jag känner mig supernöjd med mig själv som trots min trötthet gick dit och körde ett pass!

träning5

Så vad vill jag säga med detta. Jo, ta ett snack med er själva när ni inte känner er fullständigt på G. Man känner sig så oerhört nöjd efteråt att man faktiskt kom i väg och nu skall jag äta riktigt god hemlagad mat.

PUSS på er!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.