Träning och rörelse är viktig!


Jag vet inte hur ni har det, men själv jobbar jag hemifrån denna veckan och kommer troligen göra det även nästa vecka. Då är det ännu viktigare att röra på sig nu när gym är stängda och man inte naturligt rör på sig till och från jobbet och mellan möten.

Jag bestämde redan i helgen att jag skulle pasas på att lägga min träning innan dagens jobb börjar. Jag går därför upp 05:45 varje morgon för att ta min första kopp kaffe och därefter drar jag på mig träningskläderna och ger mig ut. För egen del har det blivit löpning varannan dag och snabb promenad varannan dag. Så jag vill helt enkelt tipsa er att göra samma sak och då menar jag er som måste vara hemma!

Oavsett om vi går till jobbet eller ej så måste vi tänka på att vi alla hjälper till att hålla smittan på en bra nivå. D v s så att inte smittan peakar och där med utsätta sjukvården för större påfrestning än dom redan har. Vilka hjältar dessa människor är! Tänk på det!

Mitt program med 30-60 armhävningar på 6 veckor har aldrig kommit mer passande. Ett tips är att om ni tycker att det går trögt första veckan. Gör om första veckan en gång till så ni blir starka och känner större flyt! 🙂

Ta hand om er och försök som jag att hitta andra rutiner för att röra på er även om ni tvingas vara hemma!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.