Träning också – ja just det! 4 kommentarer


De sista 14 dagarna har jag inte hunnit med att träna som jag brukar. Det har varit ett logiskt beslut från min sida för att hinna med allt jag måste.

Dock har jag självklart hunnit med vovv-promenader och det är i alla fall en form av att röra på sig. När man rör på sig så tänker man så bra och i dag när vi var på promenad med vovvarna i Slottsskogen, som är ett av många favoritställen så lade jag samtidigt upp en liten plan i mitt huvud. Den planen handlar om att komma tillbaka till min löpning!

Sedan jag kom i klimakteriet så kan jag räkna på mina båda händers fingrar hur många gånger jag ägnat mig åt löpning. Först och främst för att min kropp inte klarat det, men på senare tid för att jag helt enkel inte kommit i gång med det och prioriterat andra träningsformer!

Men nu tänkte jag att fram till mitten av januari lagt upp en egen liten löpningsplan! En plan som gör att jag kan ta det väldigt lugnt i förhållande till vad jag brukar göra och faktiskt komma i gång på ett väldigt metodiskt och ej stressande sätt! Jag tror själv att jag har kommit fram till en utmärkt plan. Planen går ut på att lägga på ytterligare  5 minuter löpning varje vecka som jag måste klara! Vad tror ni? Jag skall försöka för att se om min plan håller, eller om den är alldeles för enkel. Jag utesluter helt och hållet att den kan vara för tuff.  🙂 Jag tänker nämligen att det hade varit bra för löpningsviljan att göra det enkelt! Vi får se hur det slutar! 🙂

Hur gör ni med er tränng så här på hösten. Föredrar ni träning på insidan eller utsidan?

I går lade jag även ett träningspass i trädgården. Gjort i ordningn för hösten. Klippt gräset, fyllt på jord i rabatterna och sett till att allting mår bra inför hösten.

Har även ”städat” i min kompost och röjt i köksträdgården! Känns verkligen som vi fått mycket gjort i dag och vi avslutade det hela med en lång promenad med vovvarna i Slottsskogen! Hundarna älskar det och vi tog även en fika på ett av de många mysiga ställena där.

I dag blir det lite pyssel med allt möjligt! Solen skiner här i Göteborg så dagen börjar på bästa sätt!

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Träning också – ja just det!