Träning på årets första dag såklart!


GOTT NYTT ÅR på er alla! Självklart skall vi börja det nya året med goda vanor. Det första är att ta en promenad på en timma varje dag eller motsvarande träning. En sak är säker och det är att kroppen behöver röra på sig!

Själv skall jag bara ta min första kopp kaffe och sedan bär det av ut! I går var jag ute i spöregn men inte ens det kunde hindra mig.

Så hur ser mina vanor ut kanske ni undrar.

Varje morgon som jag går upp så väger jag mig efter mitt första toalettbesök. Det är mitt sätt att kontrollera hur det står till. Om jag ätit för mycket dagen innan så kommer det synas direkt på vågen. Har jag hållit mig inom mina gränser som jag satt upp för mig själv så kommer jag väga samma som alltid. Vågen är det perfekta verktyget för att hålla kolla. Den som påstår att man inte skall väga sig vet inte vad dom pratar om vågar jag påstå. Enda anledningen till att man själv inte vill väga sig är för att man vet att man inte skött sig. Så låt oss ta oss samman och inse att den enda som förlorar på att inte sköta sin kost och träning det är du själv!

Så mitt tips till er är att göra det till en god vana och även om det tar emot lite i början så kämpa med det och gör det. Våga se vad ni väger och ta lärdom av att väga er varje dag. Det är en bra försäkring på att det inte drar i väg!

Att använda vågen gör också att man lär sig väldigt mycket om sig själv. Hur olika saker påverkar vikten både positivt och negativt och det i sin tur gör att man förstår bättre hur saker och ting påverkar när man använder vågen varje dag!

Så in med vågen om ni slängde ut den under 2017!

Så med det sagt så föreslår jag att ni börjar årets första dag men en promenad eller en sväng till gymmet eller något annat som ni gillar att göra som innebär att ni rör på kroppen.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.