Träningsresa till Playitas på Fuerteventura


I Göteborgs Posten idag står det hur populärt det blivit med träningsresor. Att det blivit att sätt att göra olika hälsp- och livsåtgärder under semestern.

Förra julen fick jag en fantastisk julklapp av min väninna, det var en resa för oss två till Playitas på Fureteventuras. Det är nog den absolut bästa julklapp jag någonsin fått! Bara vi två åkte till Playitas i en vecka i mars och bara tränade! Vi la upp dagen med ett löppass innan frukost, sedan vila en timma och sedan träning igen. Efter de två första passen solade vi i någon timma (läs jag bloggde) sedan körde vi minst ett pass till och gärna också ett strechpass! Så vi körde 3-5 pass om dagen. Helt fantastiskt! Sol, värme, god mat! Fint gym, bra löpsträckor.

DSC00410 DSC00385 DSC00376 DSC00377

Vi ställde klockan på 07:00 varje morgon med en helt fantastisk utsikt över havet och krängde på oss våra träningskläder och gav oss ut.

DSC00458 DSC00561

De hade i princip allt man kan tänka sig, olympisk simbassäng, löpsträckor, bergsklättring, gym, aerobicspass, spinning, cykling, powerwalk, strechpass, yoga….ja allt du kan komma på och lite till!

DSC00606

Innan vi åkte hade jag köpt nya träningskäder så jag hade massor av byte med mig, så jag slapp tvätta så ofta. För när man kör minst 3 pass om dagen då behöver man fräscha kläder hela tiden. Tvättmaskin hade dom såklart där. Hade med mig flera löpskor, spinningskor…ja allt!

DSC00474

Vi tränade hårt, vilade i solen, åt gott! Ja det var den absolut bästa resa jag någonsin gjort och jag skulle inte tveka att göra om den igen!! Så jag förstår verkligen att detta är både hett och lönsamt för resebolagen!

Den enda del som vi tänkte fel på var att vi hade med oss massor av snygga kläder och smycken och högklackade skor….jag kan säga att det fanns en enda dag då vi verkligen kämpade med att göra oss snygga…..hahahah…..vi var så trötta att det var en utmaning bara att tvätta håret! 🙂 🙂 Så ska ni dit ta med er mer snygga ”mysplagg” som ni kan ta på på kvällen! Det får bli mitt tips!

DSC00604

Skall berätta lite mer i kväll om detta äventyr! Hoppas ni får en bra dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.