Styrelsemöte och mer om Fuerteventura!


I kväll har jag varit på styrelsemöte då jag driver ett projekt med införande av vatten- och avloppssystem för 122 hus (där jag har min sommarstuga). I dag hade jag avrapportering om hur arbetet fortskrider inför styrelsen. Projektet är komplext och det blir alltid mycket frågor om detaljer. Systemet skall provtryckas och driftsättas i slutet på mars eller början på april, lite beroende på hur vädret är.

Nu tänkte jag att jag skulle berätta lite mer för er om min resa till Playitas med min vänninga förra året. Vi åkte i början på mars och det var verkligen en av de bäsgta resor jag någonsin gjort! Om ni själva går i tankarna för att göra en träningsresa så tveka inte, det kommer bli bland det bästa ni gjort, om ni gillar träning förstås.

DSC00460

Själv har jag aldrig riktigt kunna sätta mig i en solstol och sola en hel vecka, så detta var verkligen perfekt. På Playitas finns allt man kan önska, löpning (många löparresor inför Göteborgsvarvet går till Playitas) powerwalking, aerobics, zumba, spinnin, tennis, simmning, yoga, strechpass, gym, montinbike, racercykling, spa…..jag har säkert glömt något nu för det fanns precis allt!!!

DSC00452

Jag och min väninna ville ha en träningsvecka där vi verkligen kunde focusera på oss själva och inte på alla andra i vår omgivning och på vårt jobb som vi annars gör. Detta var ren och skär avkoppling, fast med träning på schemat.

DSC00442

Vi ställde klockan varje morgon på 07:00 och då gjorde vi dagens första löpning. Efter det gick vi direkt och åt frukost, vilade ca 1 timma och sedan ett nytt träningspass fram till lunch. Efter lunch vilade vi och badade vi i poolen eller havet i 2-3 timmar sen körde vi igång igen. Vi körde minst 3 pass om dagen varje dag. Vi sprang och powerwalkade minst 1,7 kilometer om dagen, och sedan blev det allt mellan gym, aerobics, box-pass, yoga spinning och löparrundor i grupp!! Alltså jag älskade detta. På kvällen var det buffe i matsalen, och jag lovar att man var hungrig!! Där fanns det allt mellan himmel och jord, vegetariskt, grilllat, pasta, desserter, ostar, kex….ja allt du kan kommma på och så efterrätter då förstås. Ett paradis på jorden och bara sig själv att tänka på!!

DSC00606

Fanns även jättebra restauranger om man inte ville äta på ”all inclusive” restaurangen. Supergod pasta och annat gott!! 🙂 Jag längtar verkligen tillbaka….skulle vilja åka i år igen! Nu är jag i mycket bättre form och kan tänka mig att jag fått ut ännu mer av en vecka där nu!!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.