Träningsuppföljning


Ja då var det måndag igen och den vanliga träningsuppföljningen. Helgen har varit bra, och jag har hunnit med att träna ons-sön, skall även köra ett pass i dag men har en träningsledig dag i morgon!

Ja hur har det då gått med min viktminskning. Just nu är jag inne i en period då jag kommer gå upp något enstaka kilo eller ligga kvar på en platå, men eftersom jag vet om det så är det ok, men vissa dagar kräver mer pepp än andra under denna period! 🙂 I dag har jag då gått upp 0,6 kg och i centimeter har jag gått upp 3 cm alltså åt totalt fel håll, men så här är det när man kör på stenhård styrketräning och man efter några veckor börjar lägga på sig lite muskler men fettet försvinner inte i samma takt, d v s eftersom muskler väger mer än fett så blir det så här rent viktmässigt. Vad gäller mätningen är det samma där, eftersom musklerna lägger sig under fettet så blir måtten under en kort period samma eller något högre. Tittar jag mig i sepgeln så ser jag med blotta ögat att jag blivit smalare och tightare! Men denna period kan vara oerhört påfrestande om man inte förstår varför det blir så!

DSC05481 DSC05480

I dag blir det triceps, biceps och bröst! Naturligtvis lite löpning som uppvärmning och avslutning. Var och storhandlade i går så jag har mat för mer eller mindre hela veckan vilket kräver mindre planering då den delen redan är avklarad!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.