Träningsuppföljning med en vecka som gick toppen!


Veckans träning har verkligen gjort susen! jag har följt mitt schema till punkt och pricka. Måndagmorgon för mig är invägningsdag och mätning! Jag hade både gått ner 1,4 kg samt gått ner ett antal centimeter på mina mätställen. Det är detta som gör att jag blir extra peppad!

Gårdagen efter träningen i värmen!

Min strävan handlar om att ha en hälsosam kropp. En rörlig kropp som gör att jag inte känner mig äldre än jag är! Det är det viktiga för mig. Det som också är viktigt för mig är att ha ett BMI inom normalvikt för att inte dra på mig några sjukdomar som ett för högt sådant skulle kunna innebära.

Framför allt handlar det om att trivas!

Nu laddar jag för denna veckan. Självklart blir man lite extra peppad när det går bra och det ger mig också självförtroende att jag är på rätt väg.

För mig handlar det om att komma in i rätt rutiner igen. Att ge kroppen mycket grönsaker och bara på en vecka kände jag att jag gjorde min kropp en tjänst och då låter resultatet inte vänta på sig. Framför allt förlorar jag nu vätska som jag bundit i kropppen. Det är därför jag gick ner över 2 kg förra veckan och 1,4 denna veckan.

I dag blir det kontoret, sallad till lunch, och en lunchpromenad. Åter till rutinerna!

Önskar er en härlig måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.