Träningsuppföljningsmåndag!


Ja denna veckan blir min träningsuppföljning väldigt roligt på en punkt då jag lyckades sprina 10 kilometer på 39 minuter i lördags!!!!!!!!!!!!!! Jag är fortfarande såååå nöjd med detta! Fotot nedan tog jag igår innan jag gick ut på min nya runda på söndag för att känna lite på den och för att ta en runda efter min superdag i lördags!!

I övrigt så kör jag hård träning på gymmet. Min vikt står still denna veckan men jag ser och känner att jag sakta men säkert lägger på mig mer muskler! Härligt! Har faktiskt inte heller minskat mer än -1 cm denna vecka med det är ok. Jag vet att resterande vikt och centimetrar kommer gå sakta nu då det inte är så mycket kvar. Mitt fokus ligger på att bygga styrka och träna mer kondition.

DSC07221

Så här ser jag ut från sidan, och nej jag har inte tränat squats för min rumpa, jag tränar helt andra övningar för att träna min häck!! I övrigt kan ni läsa vad jag tycker om dessa squats utmaningar som dyker upp överallt HÄR i ett tidigare inlägg.

lördag

Nu skall jag till jobbet och i kväll skall jag till gymmet och träna, nu med lite vetskap att min träningsplan ”bär frukt”, även om vissa dagar känns tunga så vet jag att det är helheten som räknas och ibland måste man ha dåliga dagar för att helt enklet kunna har superbra dagar som i lördags! Hoppas ni får en bra måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.