Underbara fredag!


Äntligen fredag! I dag har jag tagit ett beslut att försöka förbättra mitt sätt att röra mig på nu när jag jobbar hemifrån. Jag känner att jag inte rör på mig tillräckligt, trots att jag rör på mig en hel del. Det i kombination att jag äter annorlunda när jag jobbar hemifrån har gjort att jag i dag tagit detta beslut. Nu är det slut på ”sötebrödsdagarna”, nu är det nyttigt och ökad motion som gäller!

I dag har jag verkligen bestämt mig och tagit tag i det, och nu är det bara framåt som gäller. I kväll blir det en av mina favoriter, nämligen laxpaket med färsk sparris och färskpotatis! Nyttigt och gott! Det ena behöver inte utesluta det andra, man måste bara tänka till ordentligt!

Dill från min egen odling så klart. När man odlar tenderar man till att använda mer än annars. Älskar dill!

Sparris, lite hummerfond och grädde! Kom i håg att grädde och smör är inte farligt, men allting skall intagas med måtta!

Jag har också varit och köpt vitaminer för att boosta min kropp, och jag har även gjort ett nytt målschema med delmål för att peppa mig själv! Nu gäller det!

För drygt 1,5 vecka sedan to jag bort hud på näsan och det börjar sakteliga läka, men jag får inte sminka mig förrän om en vecka. Under förutsättning att såren läkt så klart!

Jag har även gjord världens enklaste men otroligt god ”kvällsmys” eller dessert i den nyttiga andan. Jag skall skiva ett litet inlägg till om en sund vad mitt kvällsmys blir med den nya kosthållningen!

Nu skall jag strax ta ut laxpaketen ur ugnen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.