Vart strävar jag med min träning…


Så här såg jag ut i början på 2014, och då var jag ändå väldigt otränad och hade fortfarande lång väg till vad jag menar med vältränad men jag var på en väldigt god väg! I bland är det bra att titta på gamla bilder för att påminna sig dels om vilken skillnad det är mellan nu och då. Men även att det faktiskt inte var så länge sedan!

DSC05629

Jag ser ju glad ut i alla fall…hihi

DSC05628

DSC05627

 

Vid den här tiden sprang jag milen på 39 minuter och det är även dit jag strävar igen…

DSC09338

Det är också skillnad på om man spänner armen eller om man är helt avslappnad.

DSC07569

DSC07222

Mitt första steg är hit, och även min löpning kommer förbättras dramatiskt för självklart är det tungt att springa när man väger så mycket som jag gör nu men jag klarar ändå milen

.DSC07221

 

Jag har ju lovat mig själv att vara i bättre form än någonsin när jag fyller 50 år, och det är ett stort mål och jag behöver verkligen den tiden jag har på mig för att nå dit. Den 22 september i år så fyller jag 49 år så jag har ett drygt år på mig. Men jag skall visa er vägen dit och att ålder definitivt inte har någon betydelse.

DSC07220

 

Jag har själv ett minne när jag var ung och tränade på Valhalla Gym i Centrala Göteborg. Jag var kanske 27 år då. Jag tränade stenhårt 6-7 dagar i veckan på gym. En dag såg jag en så fantastiskt snygg tjej på gymmet men jag såg henne bara bakifrån. Hon såg ut som hon var mycket yngre än mig, med hade en supersnygg väldefinierad kropp med varje muskel på rätt stället. Hon hade långt blont hår som räckte till rumpan och hon var enligt min bedömning bakifrån bland det snyggaste jag någonsin sett…..så vänder hon sig om och då är det en kvinna i 50-års åldern. Sen den dagen bestämde jag mig för att om jag någon gång tappar fokus (som jag gjort de senaste åren) så vet jag att det är aldrig för sent!

Så  om ett år skall jag vara den där kvinnan som någon ser på ett gym och tror är i 20-års åldern….tills hon vänder sig om! Jag vet vad som krävs för att ta sig dit, och en sak kan jag lova er, vägen dit är inte genom att äta LCHF eller liknade, men det skall jag ta i ett annat inlägg med risk för att bli sågad längs fotknölarna.

Om ni vågar kan ni titta på mina nuvarande ”före” bilder som jag lade ut i måndags, men på egen risk! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.