Verktyg för att lyckas är A och O! 2 kommentarer


Måndagar betyder reslutat-mätning för mig, men till skillnad från förr är alla dagar resultatmätningsdagar inte längre bara måndagar. Jag tycker själv att det blivit mycket enklare. Enklare att ha en rutin jag följer och möjligheter att justera efter hand om det visar sig att vågen visar något jag inte tänkt mig på morgonen. För mig är vågen inte en tabu, för mig är vågen min vän. Den talar om precis det jag önskar d v s om jag ligger rätt eller om det finns anledning att justera något. Vågen är ingenting annat än ett verktyg!

Vertyg för att lyckas är A och O! Det vet alla som inom sitt arbete behöver olika typer av verktyg. Verktyg kan vara en hammare, men det kan också vara ett excel-sheet med en beräkningsmodell, eller ett system som hjälper till med det som man arbetar med.

img_8574

Jag önskar att jag kunde få fler att inse att även vågen är ett verktyg. Att vågen inte är något läskigt som man helst inte vill ställa sig på, och om och när man ställer sig på den måste börja diskutera med sig själv varför den visar det som den visar!

I stället önskar jag att vågen var allas vän. Att alla såg vågen för det den är. Inget annat än ett verktyg att nå dina mål! Utan rätt verktyg går det inte att nå sina mål.

Med det sagt så önskar jag er en fantastisk start på er måndag.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Verktyg för att lyckas är A och O!