Vilodag med två dagar över 22000 steg


I dag har jag en vilodag med två dagar över 22000 steg per dag bakom mig. Det känns i kroppen kan jag lova. Jag får se lite hur jag känner mig och vad jag gör av dagen. Det bli små hundpromenader i stället för dom kommer jag inte undan hur jag än gör! Nu känner jag äntligen att jag är tillbaka på banan efter min operation.

Vilodag med två dagar över 22000 steg
Nu har jag kört rigtigt hårt i två dagar med över 22000 st

Att träna hårt och också låta kroppen villa

Jag avslutade gårdagskvällen med att gå 7 kilometer och jag kan lova att när jag kommit en bit så kände jag redan då att benen kändes mer som två stockar! Gick totalt 18,9 kilometer i går och det blev 22868 steg. Jag kämpade mig runt. Då hade jag sprungit på morgonen, gått hundpromenader och sedan en runda till på kvällen. I dag är jag därför väl förtjänt en dags vila. Jag tenderar nämligen att pressa mig själv hårt, något som jag aldrig skulle göra med någon annan.

Att röra sig är naturligtvis inte något problem, men man måste också låta kropppen återhämta sig annars är all träning helt i onödan. Viktigt att tänka på! Annars kan man i stället bryta ner kroppen. Som vanlig motionär så behöver man dock inte oroa sig för det. Det krävs extemt mycket träning för det.

Så i dag ser jag fram emot en vilodag från träning. Lunchen består av Italiensk biff med Haricot Verts ’

Italiensbiff med Haricot verts

och middagen så blir det kycklingfilé med blomkål och creme fraiche med soltorkade tomater och feta ost och en sallad som tillbehör.

Till maten och under dagen dricker jag bara vatten. Om jag blir extremt sugen på något sött så fester jag loss på ett glas Coca Cola Zero! Jag tycker själv att det fungerar jättebra. I morgon är det fredag och då har jag bestämt att det blir laxpaket för jag längtar efter detta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.