18 dagars träningsfokus – DAG 4-5 2 kommentarer


Dagarna har verkligen flugit förbi och min träning går faktiskt bättre än förväntat. En av de saker som jag anser är nyckeln till att det går bra är planering av framför allt vad man skall äta. Detta för att det aldrig skall uppstå några tveksamheter om vad man skall äta till mellanmål, lunch eller middag.

Det gör så klart att vardagen blir lite mer inrutad, och så här i början blir det alltid lite övermäktigt men samtidigt så roligt när man genast ser resultat. För mig är det alltid bättre att gå ”all in” och känna att det ger resultat. Det ger mig världens pepp! Snart är jag tillbaka i min goda form igen!

De här dagarna har varit långt, långt över förväntan och jag är så tacksam för att det går som jag planerat!

Nu är det nationaldag i morgon och middag på nationaldagen för min del får bestå av färsk lax! 🙂 🙂 Men det är inte fy skam, men haricot verts och romsås som tillbehör!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “18 dagars träningsfokus – DAG 4-5

 • Matti

  Vad kör du för träning nu? Hittar du nån träningsform som känns lockande i fortvarighet, även när jobbet pockar på? Jag tror att det är nyckeln till att få kontinuitet i sin sunda livsstil, att hitta någon träningsform som man verkligen gillar, så att träningen inte blir bortvald.

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Matti,
   Just nu kör jag promenader varvart med löpning. Lite beroende på hur jag känner mig. När jag tar promenader så känns det inte så jobbigt så att jag lätt väljer bort det utan det känns enklare. Tanken är att jag skall tillbaka till regelbunden styrketräning som är min favorit, men det tar tid och därför prioriterar jag annorlunda just nu. Just för att få till det du efterlyser nämligen fortvarighet! För att styreträning skall vara roligt så måste man göra det regelbundet och minst 3 dagar i veckan för att se resultat och där är jag inte riktig ännu!
   Ha en underbar Nationaldag!
   //Berith