Ännu en ställplats att rekommendera!


Nu har vi även tagit oss till ännu en ställplats att rekommendera i Bua Hamn. Här finns bra utrymme för just husbilar och avsedda numrerade platser. Kostnaden för en natt är 210 kr. Då ingick allt utom poletter till tvätt och tork.

Ännu en ställplats att rekommendera!
Ännu en ställplats att rekommendera!

Vi har som mål att titta på ställplatser som vi tror kan vara något att rekommendera och jag har tänkt att blogga om dom som verkligen är bra. Denna platsen ligger inte jättelångt från där vi bor. Nu har vi provat Bua Hamn ställplats.

Kombinerad restarurang och glasskiosk och lite olika saker! Perfekt! Om man inte känner för att fixa egen mat.

Vad är en bra ställplats?

Vad är då en bra ställplats? I vårt tycke är en bra ställplats en lugn och fint plats, gärna med havsutsikt eller någon annan vacker utsikt. Den skall ha fräscha toaletter, gärna dusch och möjlighet att tömma latrin och gråvatten. Stort plus om det även finns tvättmaskin och torktumlare. Så här i Bua hamn finns precis allt det. Det som gör platsen lite extra fin är att det finns restaurang med både uteservering och hämtmat med en lite enklare meny. Glasskiosk och nu på sommaren finns det stånd med grönsaker och jordgubbar! Jättefint!

Dessutom en miljöstation med möjlighet att tömma gråvatten, fylla på vatten och tömma latrin. Perfekt! Nu behövde inte vi nyttja detta denna gång då vi redan gjort detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.