Att förbereda inför nästa säsong!


Det är roligt att titta tillbaka på säsongen som varit och se alla vackra växter som jag själv drev upp inomhus. Jag hade totalt mer än 300 plantor. Allting blev faktiskt så himla bra och detta är en förmiddag när jag skulle vänja några av mina plantor vid att vara utomhus! Som värsta handelsträdgården! 🙂 Kul att titta på i efterhand för jag minns inte allt jag satte. Vet bara att allting blev väldigt bra, och den kommande säsongen så vet jag exakt vad jag vill sätta.

Det är något magiskt med att sätta egna plantor och sådana växter som jag kanske inte själv trodde så mycket på blev fantastiska. Det är också roligt när man känner att man faktiskt kan spara pengar på att göra så här. Jag har massor av krukor och balkonglådor och då är det extra roligt att inte behöva lägga 1000-tals kronor på att köpa alla växter och dessutom så himla tillfredsställande att dra upp dom själv och få finare exemplar än vad du kan köpa i handeln.

Mina häng-petunior blev långt över förväntan och jag hade så många fina plantor att jag inte visste var jag skulle göra av alla så jag fick ge bort till mamma och planterade ett gäng hos henne! Jag blir glad bara genom att titta på bilden.

Så här på vintern är det perfekt att köpa fröer och drömma om allt man skall stoppa i jorden när det blir dags. Jag vet precis vad jag skall sätta till våren och har mina specialsidor som jag gillar allra bäst! Var handlar ni era fröer. Tipsa mig gärna!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.