Att ligga hemmma och vila sig!


Jag kan nog inte minnas när jag var så här dålig sist! Måste ha varit för 20 år sedan när jag opererade min fot. Jag har vaga minnen av att det gjorde fruktansvärt ont oavsett smärtstillande och varje gång jag skulle resa mig och blodet forsade till operationssåret så kändes det som det brann! Fruktansvärt!

Nu är det annorlunda och saken var den att jag i vanlig ordning trodde att jag skulle snart vara fit-for-fight men så är nog inte fallet. Skulle egentligen jobba på måndag och tisdag men om jag mår så här så får jag vara hemma flera dagar till! Dessutom så skall jag trycka i mig antibiotika för inflamationsrisken, och det gör att jag mår väldigt dåligt!

Jag förstår självkart nödvändigheten med antibiotika och kommer ta den till punkt och pricka men den får mig inte direkt att må bra för tillfället! Jag varvar med att gå några steg med att lägga mig i sängen och vila. Än så har jag inte tvättat håret ännu och Stefan skall hjälpa mig med det i kväll, då håret är fullt med blod och sår…. läskigt!

Nu skall jag vila mig ännu en stund och hopppas jag känner mig lite bättre när jag vaknar!

Stefan målar mina pallkragar som jag skall odla i och det kommer bli så himla fint!

Over and out…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.