Kvällen projekt – tvätta håret!


Kvällens projekt blev att tvätta håret för första gången efter operationen. Lite läskigt måste jag erkänna med alla operationssår! Men jag fixade det och det var ju faktiskt inte så farligt! Mest läskigt att man skall förstöra något…men det gick bra!

Nu sitter jag här med vovvarna och tittar på Melodifestivalen!

Stefan har målat pallar i dag till mig. Jag har, mellan mina vilopass, planerat mina planteringar! Så himla roligt. Jag skall förklara och visa lite längre fram när jag kommit en bit! I dag har jag även planterat om 60 plantor! Underbart att se allt växa så det knakar! Jag planterade om de flesta redan innan operationen för att jag inte skulle behöva stå med jord. Vill ju inte riskera att få bakterier någonstans. I dag tog jag en timme med speciella handskar och planterade om några plantor till!

Nu börjar jag se hur det blev med operationen, jag är helt blå i ansiktet men lite av svullnaden har gått ner!

På onsdag skall jag ta stygnen och tills dess får jag nog vara hemma! Vi får se hur jag känner mig i morgon men i dag har jag sovit i ganska många timmar mitt på dagen, och för att vara mig är det ett tecken på att min kropp behöver vila för jag sover aldrig mitt på ljusa dagen. Aldrig!

Hopppas ni får en mysig kväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.