Boking av boots från LdiR


Nu börjar sluttampen på boking av boots för hösten! Kommer bli fina presenter eller jättefina julklappar till några har jag förstått! Jag har lagt ut de storlekar jag har kvar för förhandsbokning i min webshop. De LdiR boots som det inte står ”förhandsbokning” på är de som snart är på väg från Italien, men där finns det bara ett begränsat urval kvar. Om ni inte vill lägga beställning i webshop så går det lika bra att mila mig era önskemål på [email protected]  

Det finns några av de jättefräcka bootsen med alla nitar i fram i både jeans blått och beige! Nedan ser ni den beige och den blir jättesnygg när man ”hasar ner” den som på bilden! Den har jag för leverans snart i både beige HÄR (som på bilden och jeansblått HÄR som kommer bli supersnygg) Båda finns kvar i storlek 38 och 39.ldirhighbeige  

Färgen jeansblå ser ut så här, men just denna modell har jag bara tagit hem i mörkbrunt. Jag har även den låga modellen i jeansblått för förbokning för leverans i oktober!

0134-denim-600x900-320x320

Men för förhandsbokning så finns de flesta färger i den låga LdiR modellen och jag har återigen valt den modellen för att den är snygg både till kjol/klänning och jeans/byxor. Tänk er att ni skall gå ut på kvällen och inte vill ha höga skor på er, utan istället väljer dessa med spetsiga nitar, hur rockigt och fräckt som helst till en snygg klänning!

svarta

Sen har vi den kakifärgade höga med vitar på hälkappan och spänne där uppe. Finns någon enstaka storlek kvar som kommer nu i september och finns även några kvar för förbokning för leverans i oktober.

Kaki

Ja sen har vi den rosa låga modellen som nästan är ett måste, den är snygg till allt, till jeans, till en snygg svart klänning. Varför inte den snygga klänningen i spets från Pernilla Wahlgren till hösten när man skall på fest och så dessa låga rosa boots i mocka!! Jag har beställt dom med silverdetljer i form av nitar och spänne!! Jag ser verkligen fram emot leverans! 

rosa låga silver

Eller varför inte ett par långa rosa i mocka….också ”to die for” En tuff klädsel och så dessa boots skulle göra vilken outfit som helst 

Crosta confetti

Ja varför inte denna snygga klänning från Pernilla Wahlgrens kollektion som du hittar HÄR. Kom bara ihåg att Pernilla klänningarna tar slut fort, så vill du ha en beställ nu innan de kommer till leverantör, för sedan är det kört!

svart spets

Skynda på att förboka er på de låga modellerna för de går snabbt åt! Ni kan som vanligt även maila mig det ni vill förboka så skicka jag en faktura från mitt system. Vid förbokning gäller handpenning på 500 kr och sedan betalar man resterande innan leverans. maila mig på [email protected]. Vill man beställa den i webshop så väljer man själv betalsätt där!

Kaki är supersnygg! Passar till allt! Likaså den begie!Kaki låg fune låga

Svart kan aldrig bli fel!

svart låg

Jeansblå kommer bli suprefräscht och inte många som har! (den som hänger längst upp till höger! För dig som älskar jeans och blått är den ett måste! Du hittar den HÄR

Jeansblå låg

Nu är det bara att bestämma vilken just du vill ha! www.prettyhome.se

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.