Träning


Träningen är avklarad för i dag och det blev ännu ett hårt pass med lite löpning och biceps, triceps, mage och bröst. Känns riktigt bra trots att jag befinner mig på en platå rent viktmässigt. Jag både ser och känner att jag blir mindre och mindre. Jag är definitivt på väg åt rätt håll. Löptiderna blir bättre och jag känner att jag kan öka på träningen med vikter! I morgon har jag vilodag och i kväll blir det spagetti och köttfärssås!

Själv äter jag vanlig mat och tränar för det gör att jag känner mig nöjd och glad. Tycker det är jätteroligt att träna och det blir bara roligare och roligare när formen blir bättre och bättre och man orkar mer! Men ser att man lägger på sig muslker och att fett försvinner från kroppen och det är väldigt tillfredsställande!

DSC05553

 

Jag behöver dock köpa mig ett par nya löpskor och detta är svårt då jag måste ha skor som har bra dämpning! Kanske borde jag gå i väg till löplabbet och få lite hjälp! Behöver även nya långa svarta träningsbyxor och tröjor så jag måste hitta lite nya fina roliga märken som jag gillar.

Har hittat ett knäckebröd som jag måste dela med mig av. Supergott! Det godaste jag ätit på länge, finna på ica!

DSC05563

 

DSC05565

Prova detta ni kommer inte att ångra er! Perfekt till ett litet mellanmål!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.