Pernilla Wahlgren ponchos och klänningar + LdiR boots! 1 kommentar


Nu kommer ponchos och delar av klänningkollektionen snart till butiken. Om ni verkligen vill ha en poncho eller en klänning så skynda er att lägg er beställning nu, för ni minns säkert hur det gick i våras. Allting tog slut så fort att man knappas hann med själv! Jag har beställt ett antal, men vissa är redan slut hos leverantör så tveka inte om ni ser en klänning ni vill ha!

Här kommer ponchos, kommer även en i vitt/svart men jag har ingen bild på den ännu så är det den vi vill ha så kan ni maila mig på [email protected] det finns ingen bild på den ännu.

Den lila är ett måste om du frågar mig, älskar färgen, supersnygg till ett par jeans! Ni hittar den HÄR 

Lila poncho

Vinrött är höstens stora färg så denna kommer gå åt snabbt!

vinröd

Jag har redan fått in många beställningar på de klänningar som redan är slut hos leverantören, så om ni verkligen vill ha en så är nog de närmaste dagarna de sista som den finns kvar. Jag har inte så många kvar och i en del storlekar är de redan slut.

zizzak ciabatti knit dress

Men det finns massor av fina klänningar! Förra åtet tog alla slut på lager, så beställ i tid är rådet jag kan ge er. Den lila i spets är ett måste i höst, den finns även i grått och svart. 

lila spets

Sen har vi förmodligen den mest användbara klänningen i kollektionen som man både kan ha som klänning med tight över höften eller dra upp den ovanför höften och ner en liten bit till ett par jeans !

Zebra

Ja ni hittar alla klänningar HÄR och adressen till webshoppen är www.prettyhome.se där hittar ni även alla underbara LdiR boots som är ett absolut måste till hösten och dessutom världens skönaste boots! Nedan ett par låga i färgen Kaki.

  kaki låg2

Både de beige- och kakifärgade är perfekta i färgen för att bära till det mesta!

fune låga

Svarta är aldrig fel!

svarta-LdiR

Ni som vill förboka ett par är välkomman att gör det antingen i vår webshop eller helt enkelt maila oss så löser vi det! Ni maila oss på [email protected] eller går in i vår webshop HÄR och förbokar! Om ni väljer faktura med den symbolen som jag lagt i betalningsalternativen så skickar jag sedan en faktura till er och ni behöver inte använda något kreditkort. Men ni väljer naturligtvis det betalsätt som passar er bäst!

Skynda er att förboka för storlekarna börjar ta slut även för beställning nr 2 🙂 Ha en skön onsdag, för mig är det träning i kväll liksom det var igår!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Pernilla Wahlgren ponchos och klänningar + LdiR boots!