LdiR boots!!!


Tänkte jag skulle visa lite fina bilder med LdiR boots! Jag har lagt ännu en beställning på LdiR boots som ni nu kan förboka i min webshop! Jag har beställt både låga och höga modeller. Eftersom min förra beställning tog slut innan jag ens fått dem så är ett tips att boka ett par så fort som möjligt! Ni kan boka genom att maila mig på [email protected] om ni inte vill lägga en beställning i webshoppen.

En modell som jag inte hade i vitt innan är denna! Den kommer bli supersnygg och det är redan flera av er som bokat just den! Vitt är dessutom ”hett” i vinter! Om även du vill boka denna stövel i vitt så maila mig på [email protected].

0332-2-ice-600x900-320x320

Samma stövel fast i beige har jag i webshoppen och det finns fortfarande några kvar av om ni vill ha, så här ser den ut när man ”hasat ner” den lite. Superfräck med alla nitar som syns! Den finns även i jeansblått i webshoppen ! De två färgerna skall komma nu i september.

ldirhighbeige 

Sen har jag även beställt av den låga modellan i vitt, den kommer också bli ”superhet”

ice white låg

Den rosa låga i mocka är bara ett måste! Har åter beställt med silverdetaljer !rosa låga silver

En modell som jag bokat igen är den fina höga LdiR bootsen i kaki med nitar på hälkappan. Så missade ni förra gången så maila mig.! Har även beställt låga i kaki denna gång!

Kaki

Den bruna har jag en enda kvar av i storlek 38 och vill ni ha just den så går in HÄR

Brun

Dessa nedan i rosa mocka finns två par kvar av en enda 38 och en 39 ! Love it!! Kommer i slutet på september. Ni hittar dom i webshoppen HÄR

Crosta confetti

Ja det finns massor av fina boots i butiken, de som det står FÖRHANDSBOKA på kommer i mitten på oktober, de andra kommer SNAAAART! Maila mig om du har frågor eller vill boka direkt genom mig istället då mailar du bara [email protected] och jag kommer svara dig så snabbt jag kan. Annars är adressen till min webshop www.prettyhome.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.