Byggnation och hösten utmaningar!


Just nu är det så många olika delar och projket som vi håller på med här hemma och på företaget, plus att Stefan har ett antal pågående spisprojekt och inredningsprojekt hos vår kära kunder så det är knappt vi hinner med oss själva! Men det är så klart en angenäm situation.

Ofta är det så i vår bransch att det kommer igång ordentligt i september när alla insett att sommaren börjar lida mot sitt slut och man vill göra det mysigt på insidan igen.

Vårt bygge står lite stilla just nu för vi inväntar några delar som är avgörande för fortsatt byggnation. Under tiden så har vi massor att göra med avseende på företaget så det passar ganska bra in i bilden.

Nu skall de uppmurade delarna fyllas upp, och sedan skall en platta gjutas ovanpå själva muren. Sedan är basen klar för det som skall bli en utbyggnad i två våningar! Just nu inväntar vi en rad besked som vi måste ha innan vi fortsätter.

Sedan har vi även glasgången på framsidan som skall reglas upp.

Efter denna veckas slut har det även gått 14 dagar så att jag kan sätta i gång med träningen igen, och jag försöker nu peppa mig själv. Jag tycker nämligen inte att det är så bra med ofrivillig vila, det gör att man lite tappar gnistan så jag måste verkligen hitta den igen och hittar jag den inte så tvingar jag mig bara tillbaka. Det är så man måste göra anser jag, för träningen är till för att hålla dig frisk och på benen i många år! Kanske börjar jag träna lite tidigare än jag borde!?

Så hur tar man sig an sina utmaningar när man har mycket att göra? Mitt bästa tips är att göra listor. Listor även på småsaker för det gör liksom att man dels kommer ihåg allt man skall göra och inte behöver stressa upp sig själv med att fundera över så man inte glömt något, men dels blir det väldigt produktivt för man kan stryka saker efter hand och när man fysikt ser att listen krymper så känns det alltid bättre och man känner sig duktig.

Planering är så klart också en vital del för gör man inte en grov planering så lovar jag er att ni kommer hinna med mycket färre saker än om ni hade planerat in allt sammans. Då kan man även unna sig att planera in lite luft i schemat när man ser att allt får plats!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.