Inreda med färg och planering för min nya walk-in-closet!


Just nu håller jag på att drömmer om min walk-in-closet. Lite tidigt kanske eftersom inte ens grunden är klar än, men det är alltid roligt att titta på färger och bygga min moad board. Jag står just nu och väger mellan lite olika alternativ, men jag har som sagt tid på mig!

Älskar tyget på soffan och gardinerna! Allting som går åt blått och lila med stänk av rosa gör mig glad!

Jag vet att jag vill ha inslag av vitt och svart men med en vägg och tyger i färg! Det som jag titta just nu på dessa tapeter som en bas i svart och vitt med en vägg med lite färg eller kanske gör jag så att jag väljer att ha en tapetserad board i stället för att kunna byta när vill. Vi får se, just nu bara jag tittar på olika alternativ.

Det är så mycket som skall få plats, massor av plats för kläder, soffa, sidebord, speglar så klart och en vägg med väskor. Jag vill ha även en

begränsad del av alla mina skor som jag för tillfället använder!

Jag vill självklart ha en röd tråd i mitt hem, men in min walk-in-closet vill jag även att det skall synas att den skall bli uppseendeväckande med färg och coola detaljer.

Men jag vill också att det skall vara ett rum där jag kan relaxa och sitta i en skön soffa eller kanske schäslong och läsa en bok och bara mysa! Spotlight i taket som ger fantastiskt ljus och coola lampor som jag har en idé om hur jag vill att det skall se ut!

Två olika teman, en med vit bakgrund med blåa stänk, och en galen med guld i botten och massor av färg!

Roligt att bara sitta och drömma och fantistera för att sedan lite längre fram när det blir skarpt läge att bestämma sig!

Just nu sitter jag med en grovskiss för att se hur mycket plats jag faktiskt kommer att få, men jag har bestämt mig för att göra en grov utrensning för jag vill inte hänga in ”gamla” saker i min nya walk-in-closet. Jag har gott om tid att bestämma mig hur jag vill ha det!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.