Nya böcker och bokrelease!


Detta inlägg innhåller Adlinks i samarbete med Bokus

Jag älskar böcker om odling och trädgård. I bland köper jag böcker bara för att läsa om hur andra gör, att förstå deras perspektiv. Det gäller det mesta här i livet att i bland är det viktigt att förstå hur andra gör för att eventuellt ändra uppfattning för att man lär sig något nytt av någon annan, och andra gånger så är det mer att man får bekräftat det man själv trott på. Jag älskar trädgårdsböcker.

I helgen var jag och Stefan en tur till Gunnebo Slott för att de hade  skördedagar med leverantörer från olika delar av landet som sålde produkter från sina egna gårdar. Den stora anlednignen till att vi var där var att även Sara Bäckmo var där och pratade om sin nya bok. Sara Bäckmo är känd för att odla för självhushållning och driver en blogg om just odling. Då menar jag odling för att äta åt hela sin familj. Verkligen jättehäftigt tycker jag och det är något som intresserar mig mycket.

Jag har redan en bok som Sara Bäckmo skrivit men i lördags köpte jag två böcker till, dels den som hon hade release för då jag älskar ämnet och det är alltid roligt att läsa om odling! Ni hittar alla hennes böcker HÄR och jag rekommenderar dom verkligen. Dessutom är det mycket bättre pris på dom här än om man köper dom i bokhandeln!

Den här boken har jag innan och den är verkligen jättebra och jag rekommenderar den verkligen! HÄR är mer än 25% billigare, smartare än att handla dom på ett event, men ibland tänker man inte hela vägen, och å andra sidan så gynnar jag Sara Bäckemo lite och det gör jag gärna.

Jag älskar själv tanken på självhushållning och gör du också det så är detta definitivt böckerna för dig! Så detta frå bli dagens lilla boktips. Jag har så klart redan läst båda mina nya böcker, och gillar dom väldigt mycket! Så är detta något som intresserar dig så köp dom till dig själv eller som en present till någon som älskar just odling!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.