DIY – egna högst personliga ljusstakar!


Det är alltid roligare med saker man gjort själv. Inredningen blir personligare och man känner stolthet över det man lyckats göra själv. Jag vet inga gardiner som är så fina som dom jag sytt själv! När jag vet hur mycket möda jag lagt ner att fodra och sy vackra detaljer. Detsamma gäller så klart alla kuddar. Men även när man snickrar och fixar.

I går bestämde jag mig för att ge mig av till en loppisbutik. Hade bestämt mig för att göra ljusstaker av kaffekoppar! Ni vet sådana där man kan hitta för några kronor på loppis. Man måste bara ta sig tiden att stå där och välja och para i hop! I dag hade jag verkilgen den tiden! Jag gick där bland hyllorna i oändlig tid och plockade och provade mig fram och tillbaka.

När jag kom hem så bestämde jag mig för att först prova hur jag vill ha dom. Efter det fotografera så jag kommer ihåg hur jag gjorde, och sedan diska alltsammans noggrant! Sedan gäller det att ta ett lim som verkligen fäster på porslin!

Jag bestämde mig för en rosa och en blå. Den blå ljusstaken ville jag har lite högre än den rosa. Jag hittade helt perfekta kaffekoppar för mitt syfte!

Som alltid en hjälpreda nära till hands! 🙂 Popcorn vill gärna vara med oavsett vad vi skall göra!

Rosa nyanser!

Så här någonting kanske det blir när det blir klart!

Har man inte jobb så fixar man sig lite arbete! Detta är superkul pyssel tycker jag och alltid när jag håller på så kommer jag på nya saker! Jag skall visa er när jag är klar!

Jag gjorde dock ett väldigt fint fynd till…men mer om det i ett annat inlägg! 🙂

Tjolahopp!! 🙂 🙂

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *