Fantastisk dag hos underbara kunder!


Jag måste börja detta inlägg med att säga att jag är så otroligt tacksam för alla våra fantastiska och underbara kunder. Jag vet verkligen inte vad jag gjort för att förtjäna dessa helt underbara kunder hos Pretty Home. Genom alla år jag drivit min inredningsbutik och nu med vårt egna showroom så är jag så otroligt tacksam för detta. I bland så känner jag mig extra privilegierad som har så fina kunder!

Specialbeställd matta från Designers Guild

Kunder som ligger mig extra varmt om hjärtat

I dag har vi varit hemma hos en av dessa underbar kunder som står mig extra varmt om hjärtat. Vi har haft nöjet att ha dom som våra kunder under väldigt många år. Vi brukar besöka dom åtminstone ett par gånger om året med nya projekt och idéer. De har ett hus som är helt utöver det vanliga och det går inte riktigt att beskriva. Önskar själv jag hade ett sådant fantastiskt hus.

Kärlek vid första ögonkastet

Jag glömmer aldrig den där dagen för många år sedan då de kom in i vår butik en lördag när jag jobbade. Dom hade först ringt mig och frågat om det stämde att vi hade hela Designers Guild sortiment. De hade besökt andra butiker närmare där dom bor, men ingen hade kunnat lägga fram ett förslag som matchade det dom verligen ville ha och sökte. När vi träffades den där gången så blev det ”kärlek vid första ögonkastet” och sedan dess är dom vår trogna kunder.

I dag har vi varit där igen och levererat lite detaljer till ett av deras kontor! Nästa projekt är ytterligare några rum, och jag kanske inte behöver tillägga att detta är inget litet hus. Som vanligt är vi väldigt restrektiva att lämna ut våra kunder av väldigt goda skäl.

Denna dagen var inget undantag. Vi monterade gardiner i ett rum där vi tidigare levererat tatpeter. Vi hade även med oss en måttbeställd matta som vägde så där en 200 kg som tagit ett par månader att få tillverkad! Det var ingen enkelt match att få upp den en våning, men det blev verkligen vackert.

Ännu en härlig dag hos en av våra underbara kunder. Nu skall bara listverk på plats i rummet vi monterat i dag. Jag sitter här med förslag till färgsättningar i kommande rum och projekt!

Ha en underbar kväll! Nu skall jag ordna lite mat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.