Första passet efter julledighet avklarad


I dag blev det träning på förmiddagen. Skrev ner lite övningar i går som jag skall köra och träna igenom i veckan på gymmet. Körde uppvärmning med squats i kabelhiss med 59 kilo. Gick ner så djupt jag kunde och lutade mig bakåt och såg till att jag fick bra pump i sätesmuskulaturen och självklart också baksida lår. Denna övning är mer isolerade för rumpa och kommer bli ett bra komplement till knäböj.

Gjorde även utfallssteg med vikt och ytterligare några övningar och jag kan säga att jag redan nu känner att träningen tog där den skulle.

IMG_3450

Jag skall prov-köra denna veckan för att göra en bedömning om ett bra veckopass.

När träningen var klar så bestämde jag mig för att även köra 60 minuter yoga då jag måste även bli mjukare och rörligare i kroppen. Passet gick förvånansvärt bra för att vara ett yoga pass på väldigt länge och jag tycke mig klara de flesta övningar, det var i princip bara en övning jag inte kunde göra för mitt knä. Annars allt! Sen hänger man inte med i svängarna när alla som är där har tränat yoga i minst ett halvår och det var jag och två till som var nya! 🙂

Självklart är jag inte speciellt rörlig men för att vara ett första pass så gick det mycket bättre än jag tänkt mig från början.

I morgon har jag tänkt mig ett spinningpass men med lite fokus så blir det också antingen löpning eller ytterligare lite styrketräning!

Nu håller jag på att finputsa för de närmaste månadernas träning!

IMG_3451

När jag kom hem blev det lutfisk och potatis, och precis nu har jag gjort en smoothie baserad på jordgubbar, vaniljyoghurt och färskpressad apelsinjuice. Just nu är apelsinerna så fina så det räcker med en enda apelsin för att få ut 2 dl ren apelsinjuice. Perfekt för två smoothie!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.