Fortsätta min odling!


I dag har jag sått rosenskära, lövkoja, persilja, dill, gräslök, tomater, paprika, dubbla petunior och mycket, mycket mer…

Så roligt att just den helgen när jag bestämt mig för att odla, är den helgen det börjar snöa. Mysigt tycker jag! Det betyder att min vår kommer mycket tidigare för det är känslan när man odlar att ”nu är vi på gång”.

Hittade den här fina bilden på nätet som är en av mina bilder som jag tänkt i en av mina egna zinkbaljor jag har för framsidan av mitt hus! Dessa har jag nu sått så dom är redan nere i jorden! Fast jag har provat flera färgställnignar. Varje år prövar jag lite nya grepp, en del blir man kär i och andra inser man ”är inget för mig” men det är det som är lite av charmen!

Min framsida var förra året grön med inslag av lime, lila och rosa och vitt! Förra året blev jättefin, men nu skall det bli ännu finare hoppas jag då förra året bara var ett första försök! Kanske kan jag smyga in ännu lite fler krukor! 🙂Tänk på att nu har våren aldrig varit närmare, och för varje dag som går så kommer vi närmare och närmare! Ljuset följer med! 🙂 Härliga tanke!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.