Fredag redan!


Alltså hur fort går inte veckorna! Detta var första veckan och man är redan inne i jobbet igen som om ingenting hänt! I dag, eller i rättare sagt i kväll när jag slutar jobbet så skall jag träna! Jag, till skillnad från många andra gillar nämligen känslan av att träna på fredagar. Dels är det oftast väldigt få människor på gymmet på fredagar och dels känns det som en bra åtgärd innan man tar helg! 🙂 Sedan har jag så klart tänkt träna även i helgen.

I helgen har jag även inplanerat att ta bort de sista julsakerna och göra det lite vårligt! Granen har jag redan plockat ner. Helst av allt skulle jag vilja börja tapetsera om men man kan inte göra det utan tapeter men den här tiden på året är det alltid mycket med inredning och nya kollektioner och jag blir så inspirerad!

Jag är helt förälskad i denna nya tapet!

Vi får se vad det blir. Men lite vackra ljus i färger och med sidenband skall fram så det blir vackert och vårligt! Sedan skall det bli lite planteringar av bland annat Dahlior som jag tänkt sätta från frö, lita andra blommor och sallad och lite annat smått och gott! 🙂

Jag hoppas att det blir en sådan där helg med kallt på utsidan och solen högt på himlen så att man kan ta lite promenader i ett soligt Göteborg!

Jag hoppas att ni får en underbar fredag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.