Hämta nya Volvon och få besked!


I dag skall jag hämta min nya Volvo! En solid vit XC60 Cross Country D4 AWD! Alltid lika roligt att hämta ut en ny bil! Det enda som möjligen är tråkigt är att jag nu lämnar den sista i en rad av 8 stycken Volvo Cabriolet som jag haft. Kommer bli konstigt med en sommar utan en Cabriolet, men det är bara att vänja sig!

I dag skall jag förhoppningsvis få ett besked också, jag håller själv tummarna så då vitnar! 🙂 🙂 Lovar att berätta oavsett hur det går så klart!

I kväll blir det löpning och jag hoppas vädret är lika fint som det var i går. Nu är man extra sugen på att åka in till Stadium och titta på nya löparkläder! Stadium har den absolut bästa sorteringen av löparkläder och träningskläder för tjejer! Jag har varit runt på alla ställen i Göteborg och har inte hittat något ställe som överträffas Stadium. Dels har de sitt egna märke SOC som är superbra, och sedan har de alla andra märken som man kan välja bland!

Sist köpte jag detta colla set med linne i orange och byxor i camo med svart/grått!

DSC07978

Sedan köpte jag ett likadant set i blått som jag redan hade, för att jag gillar det så mycket….så folk på gymmet kanske undrar varför jag alltid har samma kläder…hahahahah för att jag har flera set av samma sort! Sådan är jag!DSC07977För er som nyss börjat eller ska börja träna och inte vill lägga allt för mycket pengar så rekommenderar jag Stadiums egna märke SOC, dom är inte bara snygga och i senaste design, de är också jättesköna och med superkvalitet och kostar en bråkdel av vad andra träningskläder gör! Ett par träningsbyxor kostar runt 300 kr och ett linne runt 200 kr…helt ok, för träningskläder går åt en del när man börjar träna.

bild (3) bild (4)

När det gäller träningsbehå så köper jag dock alltid Casall, för det är så viktigt och dom håller verkligen måttet! Casall är också ett av mina absoluta favoritmärken om jag får välja!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.