Ny plan med träning!


Ok, tyvärr gick det inte hela vägen. Jag anmälde mig som ambassadör till midnattsloppet och fick mail i förra veckan att jag var en av 5 utvalda kvar, gissa min lycka. Senast idag tisdag skulle vi få reda på vem som blev utvald! Tyvärr blev det inte jag! 🙁 🙁 🙁

DSC09338

Så hur funkar jag då när jag får ett så kallat ”nederlag”, jo, motsatt effekt mot vad kanske mer normala människor än jag reagerar. Jag tänker i stället, ”nä nu jävlar”, och så växlar jag upp!

Första uppgiften för i dag blir då att göra en plan för kommande veckor. Hur skall lilla jag bli bättre på löpning, bli starkare och snabbare! Jo jag måste ha en plan som jag måste följa till punkt och prick! 🙂

Jag börjar mina veckor med 3 pass med löpning i veckan, om jag mot all förmodan känner mig vissen någon dag så får jag byta ut ett löppass mot annan träning, men jag får inte sitta hemma! Jag skall även göra minst 3 pass på gymmet i veckan! Nu kör vi så det ryker!

Jag skall varva med olika pass, distans, långpass, fartlek, intervaller, backintervaller!

Jag kommer träna styrketräning på gymmet måndagar, onsdagar och fredagar! Jag kommer köra löpning på tisdag, torsdag och lördag!

Det viktigaste för mig de närmaste veckorna är att få in löpningen 3 ggr i vecka. Gymmet har jag inga som helst problem med!

Ni som är duktiga löpare, kom gärna med tips! Jag skulle verkligen behöva en coach som kan komma med tips om löpsteg, teknik! Alla tips är välkomna!

Just nu håller jag på att laga korvstroganoff med ris och brysselkål! Sen skall jag ut på löpning om ett par timmar! 🙂 🙂 🙂 Tills i morgon skall jag bestämma hur passen skall se ut de olika dagarna! För att nå sina mål måste man ha en plan! Ni som läser min plan och vill hänga på, tänk bara på att man kan inte ge sig ut på 3 pass i veckan utan att ha sprungit regelbundet under ett tag! Man måste lära sig lyssna på sin kropp men samtidigt aldrig lyssna på ”latmasken”! 🙂

Önska mig lycka till!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.