Härliga söndag!


I dag är det en sådan där skön dag när jag kan pyssla lite med allt möjlgt som jag gillar. Började dagen med en lång promenad och sprang vissa bitar. Invägningen i morse gick också bra trots att jag åt grillat i går hos min storebror och till och med tog en liten bit tårta till kaffet. Jag hade till och med gått ner! Allt känns super.

Här min underbara regnjacka för träning. Känner att den kommer snart att behövas, men jag älskar den så det är ok!

IMG_6044

Vad som också känns kanon är att nu har jag en hel vecka kvar på min semester. Känns perfekt och lagom. Kommer hinna med ytterligare lite saker som jag vill på semestern och det skall bli roligt att börja jobba igen men det är alltså en hel veckas ledighet kvar!! 🙂 Fantastiskt.

I dag när jag kom hem från min träningsrunda så plockade jag lite blåbär. Alltså vilka fina blåbär det finns nu! Stora och härliga och jag gillar den där känslan av att ”samla” och plocka och frysa ner och sylta och safta. Har redan gjort blåbärssylt så jag har ännu inte besämt mig för vad detta skall bli.

IMG_6696

 

Nu skall jag ut en sväng och leta björnbär har jag fått för mig. Ytterligare en sak jag brukar plocka på hösten och frysa ner. Finns inget godare än en paj med björnbär och vaniljsås!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.