Hur går det med mina besvär med klimakteriet!


Det går faktiskt jättebra. Jag verkar ha hittat nyckeln till gåtan. Jag har, som ni vet, fått lägga om hela min livsstil och det har faktiskt varit mycket enklare än jag någonsin trott. Kanske enkelt för att jag mådde så dåligt så att jag inte hade några alternaitv. Eller också är det så att har man bara viljan så funkar det. Det mest spektakulära är att det var så himla enkelt och det är det jag vill förmedla!

Tänk att jag genom att lägga om allting lyckas gå ner så många kilo jag lade på mig i och med att balansen i kropppen sa STOPP jag som tränat 5-6 dagar i veckan går nu bara promenader i princip och sköter min kost. Det behöver inte kosta varken speciellt mycket tid eller pengar men man måste vara helt konsekvent! Nu när jag köpt ett nytt gymkort skall det bli superkul att lägga på sig lite muskler men nu skall jag inte träna så hårt som jag gjort innan.

Det svåraste just nu med avseende på promenader, av allting tycker jag ändå är bristen på ljus. Jag har aldrig tidigare lidit så av att det är mörkt när jag går upp och mörkt när jag kommer hem, vilket i sin tur innebär att det är mörkt när jag skall träna. Det kan beropå att jag alltid tidigare har tränat på gymmet och där är det åtminstone ljust! Nu utför jag mer eller mindre all min träning på vardagar på kvällstid i mörker och det måste jag säga är tufft!

Några dagar kör jag mitt löpband hemma och jag längtar verkligen till helgerna när det är ljust ute så att jag kan ”ta del av” dagsljuset! Det handlar i mångt och mycket om att jag måste tvinga mig vissa kvällar och det gör jag gärna för alternativet är värre.

Här kan ni läsa om vad som hände om ni vill Del 1, Del 2 och Del 3 och vill ni läsa ännu mer så sök bara på ordet Klimakteriet i min blogg så får ni upp alla inlägg som handlar om detta och min resa.

I dag blir det fortsatt jobb. Jag skall eventuellt också en tur in och hämta min fina gröna päls på Michael Kors som sytt i en knapp som lossnat! Men sedan blir det träning och jobb!

Så om ni undrar vad som är det enskilt viktigaste faktorn för att komma i form, även om det är klimakteriet man befinner sig i? Svaret på den frågan är väldigt enkelt. Det är att betsämma sig! Det kommer på plats 1, 2 och 3!

Ha en underbar lördag

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.