I dag bär det av!


Bilen är packad men mat och saker som jag skall ta med till mamma! Sedan blir det några dagar med total uppdatering om det senaste i min och mammas värld.

Så här ser min söta mamma ut och bredvid henne sitter min ännu snyggare systerson Anton som är en grym Bodybuilder…men det ser ni väl! Han har kommit 1:a på bodybuildingstävlignar och är grym!

Denna damen är alltså 86 år! Supercool dessutom! Hon är precis lika pigg som hon ser ut… och envis som synden… vi har något gemensamt där! Hon har fostrat 3 barn själv och samtidigt skött om en sjuk make på den tiden när det var otänkbart att vara annat än en hel familj. Då stod hon där ensam med allt ansvar. Hade 3 jobb samtidgt ett tag för att fixa ekonomin och så här glad ser hon ut….hon körde tidningar, jobbade inom sjukvården och städade på kvällarna! En riktig krutgumma…och det har väl smittat över på mig!

Till mamma tar jag bara med mig praktiska kläder denna gång. Det blir jeans och sköna skor som jag kan springa omkring i som en galning!

Här skall stökas runt och städa och laga mat! Prata sönder henne så hon är så trött på sällskap när jag åker att hon kommer tycka att det är skönt att bli av med mig hahahahah! 🙂 🙂

Skall även köpa några öl på systemet som jag vet att hon gillar! Sedan skall vi ljuga lite i kväll när jag tömt upp ölen i hennes glas, och så skall vi äta chips.

Uppdatering kommer…om jag får blogga, min mamma brukar ge mig bloggförbud, men jag brukar smyga när hon vilar! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.