Hur går träningen!?


Tack det går jättebra! Hur går det för er! Jag har den där känslan ni vet, att jag har bestämt mig! Den som är så viktig för att man skall kämpa på!

För mig handlar den känslan om att skaffa sig en bild, tänka ut vad det man vill uppnå innebär! För mig innebär det lycka när jag känner mig i form! Det kan nog inte beskrivas bättre än så!

Att vara i form innebär frihet, och frihet i tanken, frihet genom att känna sig stark. Frihet genom att man resonerar sunt kring mat, som också gör att man tackar nej tills saker som bjuds som man egentligen inte har något som helst sug efter, men som plötsligt och utan förvarning står framför näsan! Frihet för mig är att göra egna val. Val som är hälsosamma för mig och som gör att jag känner mig som en stark och frisk människa! Som gör att jag kan ta mig och min kropp med mig in i framtiden.

Men hur kommer man då dit! För mig innebär det att focusera på ett mål. Fundera på vad jag verkligen vill uppnå. Jag vill uppnå den där känslan att kläder sitter fint och att det jag har i garderoben verkligen passar! För mig betyder det mycket att ”känna mig snygg”. Det handlar mindre om att ha magrutor och mer om att känna att min kroppsstorlek är anpassad till mig och att jag inte utsätter mig för onödiga hälsofaror genom att inte ta hand om mig själv!

Så mot nya härliga mål! Man skall heller aldrig var ledsen eller slå ner på sig själv för att man misslyckats en dag, utan i morgon är en NY dag! Man kan aldrig ändra det förflutna med framtiden kan man påverka!

Go, go, go, nu ger vi järnet! Kan jag så kan bannae mig vem som helst!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.