Kontoret växer fram…


Kontoret växer verkligen fram. I går var dom i färd med att lägga matta på resterande ytor i kontorslandskapet, och när dom lägger matta så lägger dom sedan blå plast ovanpå för att inte alla skall gå med smutsiga skor under byggtiden så det gör att man inte riktigt kan se hela härligheten utan man får föreställa sig den grå mattan!

Skall bli så roligt när plasten tas bort. Nu är det hela tiden nästa steg man vill se.

I konferensrummen är mattorna redan lagda men som ni ser är det ytorna utanför kvar och där kommer en mörkare grå matta.

Även i kapprum och där toaletterna sedan återfinns ligger en matta!

Nedan är en förvaring för kontorsmaterial och annat. Snygga moduler med handtag som ser jättesnygga ut i sammanhanget! Det blev riktigt bra!

Köket för vår kaffemaskin har skåp utan handtag för att få ett så stilrent uttryck som möjligt.

Det kommer bli så fint och just nu så håller tidplanen och inflyttnign är fortfarande planerad till den 1 april. Så hela byggnationen har tagit 2,5 månad med all planering. Det tycker jag är grymt duktigt jobbat! Känner mig fantastiskt nöjd att på dom 2,5 månad kommer vi dessutom få allting på plats innan vi flyttar in och bara inflytten och indragning av AV utrustning tar 1,5 vecka. Allt är planerat i minsta detalj.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.