Kuddar från sy-ateljen! 1 kommentar


Visst är det lite mysigt när det är höststormar, det enda som är lite jobbigt är att gå ut med tre hundar. Sådana dagar får det bli lite kortare rundor för man vill inte ha en trädgren i huvudet! 🙂 Är kanske inte så rädd om mig själv som jag är om hundarna! 🙂

Då vill man mysa till det lite extra mycket och varför inte köpa nya kuddar till soffan eller sovrummet, eller någon annanstans som behöver piffas upp! Här nere lite ateljesydda kuddar från vår egen atelje, naturligtvis i tyger från Designers Guild.DSC04179

Även blommor den här tiden på året gör allting lite mysigare. Jag brukar köpa blommor varje vecka för att piffa upp, och sedan när dom vissnar ner så använder jag den buketten att klippa blommor i från och gör lite mindre så dom håller välidgt länge!

DSC03406

Sen tänder jag massor av ljus varje kväll, det brukar vara det första jag gör när jag kommer hem! Jag bunkrar alltid upp med värmeljus från Ikea så jag har massor! Sen tänder man även i öppna spisen då blir det lite extra mysigt!

DSC05519

Jag älskar kuddar, det går inte att ha för många kuddar anser jag! Det är bara fantasin som sätter gränsen för hur dom kan se ut! När vi syr kuddar i ateljen så är det allitd de mest färgglada och roliga kuddarna som vi säljer först!

DSC04569 DSC04478

Även de kuddarna med vackra detaljer på är väldigt populära!

DSC04187

Här nedan en kudde som är som ett smycket och pryder sin plats!

DSC04176

Denna vackra sidenkudde i turkos med vingar i det svartvita sidentyget Franchin de kostar 1300 kr! Om ni ser någon kudde som ni gärna vill ha så maila oss på [email protected] eller ring oss på butikstid 031-188300

DSC04162

DSC04152

Ha en trevlig tisdag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Kuddar från sy-ateljen!

 • pretty Inläggsförfattare

  Hej Anna,
  Roligt att höra att du gillar min blogg! Mina hundar är mina älsklingar.
  Amerikansk Cocerspaniel är ursöta, har själv ibland funderat på att skaffa en för de är så söta hela livet och goa hundar. Ser ut som valpar i ansiktet…ja förstår att Mimi har en särskild plats i ditt hjärta. Jag har också två hundar som tyvrr inte finns i livet lägre som hette Alfons och Morris, så ett tag hade jag 4 st hundar, en i varje färg! 🙂 Dom är verkligen underbara och varje hund har sin persnlighet!

  Det är underbart att omge sig av vackra saker och göra det fint hemma, det gör så stor skillnad. Blommor och ljus förgyller vardagen och varför inte göra det mysigt varje dag man kan, det gör så mycket i hemmet och behöver inte kosta så mycket alls!

  Maila mig gärna om du har några frågor om ponchon!

  Ha en skön dag!

  Kram, Berith