Min operation!


Ni kanske undrar hur det känns och om jag är nöjd med resultatet efter min operation. Då kan jag säga att det är nog en av de bästa saker jag gjort. Att slippa den spänninghuvudvärken jag hade för att jag satt och hissade upp ögonbrynen i pannan för att jag hade hud som trillande ner över själva ögonlocket. Det går nästan inte att beskriva.

Så för alla er därute som funderar på att göra det. Fundera inte längre, gör det! Jag har fortfarande sår i pannan men nu kan jag helt och hållet sminka mig. Jag skall på återbesök i maj till läkaren på Calanderska där jag gjorde det. Det viktigaste när man står inför ett sådant ingrepp är att gå till flera plastikkirurger och inte göra det hos någon som är billigare utan hos någon som känns seriös och bra. Det är min rekommendation.

När allting har läkt ordentligt så skall jag gå en sminkkurs och börja använda mascara kanske. Det har jag inte använt på säkert 20 år av den enkla anledningen att det satte sig på huden som låg på ögonlocket!

Jag är så himla nöjd med resultatet och att jag faktiskt tog steget! Om ni vill läsa mer om det så kan ni läsa HÄR, där kan ni även se en före- och en efterbild. Skillnaden är fantastisk och jag känner mig så nöjd!

Hoppas ni får en bra dag. Nu skall jag äta leverpastejsmörgåsar med saltgurka tillsammans med Bosse (vovven) och min mamma. Sedan blir det hårt jobb.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.