Mitt träningspass idag!


I dag efter min första kopp kaffe bestämde jag mig för att denna fina dag skulle bli den första för mig att börja med min löpning.

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jags kulle springa 5 minuter mer tid varje vecka! Ja, hur gick det då!? Den som känner mig vet att det ofta handlar om att jag tar i så jag stupar och det är framför allt det jag försöker jobba med mig själv. Att inte alltid ta i så jag spricker för att visa för mig själv att jag klarar det. Jag tävlar aldrig med någon annan, bara emot min egen prestation.

Så blev dagen! Jag började med att säga till mig själv att jag startar och springer 5 minuter, men när 5 minuter gått och jag kände mig frisk i lungor och ben, så bestämde jag mig för att fortsätta. Trots att jag inte sprungit på väldigt länge så gick det förvånansvärt bra! Jag fick definitivt mersmak!

När jag kom hem hade Stefan gjort en god omelett med sallad till mig. Jag äter nämligen aldrig innan jag skall ut och springa det är som att lägga en sten i magen!

7 kilometer senare känner jag mig väldigt nöjd med mig själv! Jag gav mig själv en klapp på axeln. Det gick ju inte så fort men med en hastighet på 7 min/ km tycker jag ända det var ganska bra för att inte ha gjort någon seriös löpning på över 2 års tid.

Sedan kan man undra över mig så klart! Varför i jösse namn tar jag tiden på mig själv när jag inte varit ute på så länge? Jo för jag ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR att mäta allting och se förbättringen i det jag gör! 🙂 🙂

Hoppas ni får en underbar söndag. Vi skall åka till Skatås i dag och ta hundarna med oss, ett annat skönt ställe att gå med

hundarna på!!!!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.