Nya krukor eller hinkar för plantering i mitt orangeri


I dag skall jag bege mig till en handelsträdgård och köpa nya krukor eller snarare hinkar för plantering i mitt orangeri. Första dagen på min semester så sätter jag så klart i gång små projekt. Det bästa jag vet!

Jag skall plantera om några av mina plantor i mitt orangeri på grund av att allting växer och jag behöver större krukor än dom jag har! Jag har även planer på att göra lite omdisponeringar. Nu när persikoträden har gett mig alla fantastiska persikor och skörden är över.

Saker och ting växer mig ”ur huset” vilket är positivt på alla sätt men behöver fixa och göra lite fint!

I övrigt flyger jag omkring i min nya fina utbyggnad och drömmer om hur jag skall inreda! Pyssla med min krukträdgård på framsidan. Kanske hinner jag klippa min lilla gräsplätt också och fixa lite på framsidan. Det är sedan här ännu en terrassdel skall växa fram från utbyggnaden!

Här ser ni nedervåningen på utbyggnaden. Det är de stora förnsterpartierna vi väntar på som skall sitta ett på varje kortsida av matrummet! Det kommer bli så fantastiskt!

Det blir även en liten tur till loppis i dag för att hitta kaffekoppar med lite annorlunda form till ett framtida projekt! Men mest av allt skall jag städa i orangeriet och göra fint! Plocka de första buketterna med luktärtor!

Som ni ser har jag mycket att göra på min första semsterdag! Härlig känsla!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.