Vilken härlig dag! I dag skall vi fira!


Många saker har löst sig i dag! Precis som det skall så här sista jobbdagen innan semestern. Vilken härlig dag, i dag skall vi fira lite hemma. Det blir hemmagjord pizza och champagne! Inte varje dag vi firar! Champagnen lade jag på kylning redan i går.

I dag har Stefan röjt undan och slängt allt skräp som blir när man bygger. Byggdamm och annat måste jag städa bort under helgen beroende på väder. Stefan åkte flera vändor till återvinningscentralen med säcker med gammal isolering och gipsrester.

Nu är vi redo att börja bygga i matrummet. Stefan skall sätta upp gles i taket till matrummet som sedan skall isoleras. Sedan skall han sätta tak på samma sätt som i min walk-in-closet. Återigen får då Stefan användning av sitt nya verktyg som han tillverkat för att underlätta jobbet att sätta takplattor. Ni hittar det HÄR om ni inte redan läst det inlägget.

Vilken härlig dag, i dag skall vi fira!

Vad är det som skall firas undrar ni! Vi skall fira att vi kommit så långt med vår utbyggnad. Sedan skall vi fira att vi löst ett problem på ett fantastiskt sätt! Utöver det skall vi fira att allting gått så bra!

Jag fullkomligt älskar att äntligen få lite ledigt. Känns så härligt att ha hela semestern framför sig. Nu gäller det att njuta av ledigheten och utnyttjag den till max! För mig betyder det projekt och pyssel. Det skall bli så roligt.

Jag önskar er alla där ute en helt underbar semester för er som redan startat eller har er semster framför sig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.