Porslin från Designers Guild 8 kommentarer


Jag älskar porslin. För så där en 15 år sedan så började Designers Guild tillverka ett porslin tillsammans med Rosenthal som heter Casual. Ett helt fantastiskt porslin som de tyvärr har slutat tillverka. När det blev känt att de skulle sluta tillverka porslinet så köpte jag på mig på så mycket jag kunde. Idag har jag en stor samling av detta underbara porslin i ett antal modeller och färgställningar. ”Smaken är ju som baken” säger man, så alla gillar det inte, men mina egna favoritfärger är just lila, blått och lime och gärna i kombination. Här kommer en liten bild av en del av porslinet. Behöver jag säga att mina Cavalier King Charles Spaniels alltid äter sin mat på porslinet, precis som vi andra i familjen, alla skall ju ha det lika fint. Jag behöver väl inte tillägga att de sover på kuddar av Designers Guild i möbler klädda av Designers Guild. Ja man kan nog kalla dem för riktiga lyx-vovvar. Tyvärr är bilden lite suddig men ni får i alla fall en känsla för hur det ser ut. Vad tycker ni?

Picture 232


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Porslin från Designers Guild

 • Simon

  Hej!
  Vet nog redan svaret, men att fråga skadar ju inte.
  Du vill möjligtvis inte sälja något ur denna fina samling? Har några av de grön blåa (gröna med en blå rand runt)tallrikarna men tyvärr för få..

  Tack på förhand

  Mvh
  Simon

 • Agneta Högberg Johansson

  Hej Simon,

  Jag har denna servis också och kan tänka mig sälja. Har i kaffekoppar med fat, assietter, djupa tallrikar och mattallrikar. Blandat de röda med ett päron och de blå med vindruvor.

  //Agneta

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Carin,

   Visst är dom helt underbara. Jag har flera fäger och använder dom precis som du varje dag! Älskar serviserna lika mycket i dag som när jag köpte dom!
   Ha en fin kväll! 🙂 🙂
   // Berith