Porslin från GERBERA


Vad har ni för porslin hemma? I butiken har jag tidigare sålt porslin från Casagent men slutade efter många år då porslinet bland annat inte gick att diska i diskmaskin med maskintabletter, och det måste man ju anse som ett krav idag. Själv har jag tidigare köpt en hel del av Mateus, men inser att det är inte roligt att lägga så mycket pengar på ett porslin som det går en flisa ur så fort du råkar stöta i det någonstans, i kombination med att det inte heller går att diska i maskin. Jag bestämde mig därför att sälja allt Mateus jag hade i alla färger och har sedan dess länge letat efter en fin ersättare som har alla keramikens karaktärer men som går att diska i maskin och som håller när man råkar slå i porslinet i kranen eller liknande. Jag har hittat det!!! Det heter GERBERA och är ett helt fantastiskt porslin som finns i en mängd variater och färger. I min butik har jag tagit in färgerna tomat, rosa, turkos, lime, plommon och marin, och i januari kommer även betong och vitt till samlingen.

Gratängformar i olika storlekar och färger mellan 370-550 kr.

gratäng

Porslin är nedan i färgerna marin, lime och turkost. Tallrik 30 cm i diameter kostar 172 kr/st. Tillbringare 325 kr/st och skålar 155 kr/st.

grön

Den fantastiska sockerkaksformen, gör dock att sockerkakan tar ca 15 minuter längre tid, men blir helt fantastiskt saftig, plus att man har det fina formen att ha över när den är klar. Sockerkakasformen kostar 385 kr och är också en perfekt present.

blå

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.